Kent Güvenlik Sistemleri

Kent güvenlik sistemleri kolluk kuvvetlerinin, vatandaşlara yönelik olan tehditleri daha kolay ve hızlı bir şekilde yok etme amacı ile oluşturulmuş sistemlerdir.
Kent güvenlik sistemleri halkın ortak kullanım alanları olan cadde, sokak, kavşak ve stratejik yerleri birtakım sistemler ile 7 gün 24 saat boyunca izleyip, kayıt altına alan sistemler bütünüdür.
Örneğin kamera sistemleri, plaka okuma sistemleri, alarm sistemleri, yüz tanıma sistemleri, akıllı kavşak sistemleri, trafik denetleme sistemleri ve hız ihlal tespit sistemleri gibi birçok çeşidi vardır.
Bu sistemler sayesinde vatandaşlardan gelen bir ihbar ile konum daha hızlı bir şekilde belirlenip olayın durumuna göre gerekli kolluk kuvvetleri olay yerine intikali sağlanmış olur. Vatandaşların refah seviyesini yükseltme açısından çok önemli olan bu sistemler caydırıcılık etkisi ile can ve mal güvenliği de sağlamaktadırlar.

PROJELENDİRME

Anahtar teslim projelerinize profesyonel ve uygun maliyetli çalışmalarla 7/24 hizmet veriyoruz.

BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ
PROJE KURULUM VE TESLİMİNDEN SONRA OLUŞABİLECEK ARIZA, PERİYODİK BAKIM KONULARINDA UZMAN EKİPLERİMİZLE YERİNDE DESTEK HİZMETİ SAĞLIYORUZ.

RAYLI SİSTEMLER, SİNYALİZASYON
Sinyalizasyon Sistemleri
OWORKS TEKNOLOJİ banliyö, hızlı tren hatlarında, konvansiyonel hatlarda ve depolarda trenlerin güvenli olarak işletilmesini sağlayan anahtar teslim sinyalizasyon sistemleri kurmaktadır. Sinyalizasyon Sistemleri:
CTC Donanım ve Yazılımları,
Anklaşman Donanım ve Yazılımları,
Lokal Kumanda Masaları,
Sinyaller,
Makas Motorları,
Ray Devreleri,
Otomatik Tren Durdurma Sistemleri,
Hemzemin Geçit Sistemleri,
Avrupa Tren Kontrol Sistemleri (ETCS),
gibi alt parçalardan oluşmaktadır. Yol boyu ekipmanlar ve anklaşman sistemleri SIL-4 güvenlik seviyesine sahiptir. Sistem yüksek güvenlik seviyesiyle insan hatasını ortadan kaldırır ve dispeçerin hatalı yol tayinini imkansız hale getirerek güvenli tren işletmeciliği sağlanmış olur.

OWORKS TEKNOLOJİ NRTH-100C Sinyalizasyon Sistemi elektronik anklaşman ve jenerik uygulamalı CTC yazılımından oluşmaktadır. Sinyalizasyon Sisteminin kurulduğu hattın ve ülkenin özelliklerine bağlı olarak NRTH-100C sistemi kurulabileceği gibi başka anklaşman sistemleri de kurulabilmektedir.
Sistemler uygulandığı ülke ve işletmecilik şartlarına göre UIC, EN, CENELEC ve GOST Standartlarına uygun olarak kurulmaktadır.

OWORKS TEKNOLOJİ demiryolu ana hatlarında sinyalizasyon proje çizimlerinden başlayıp hattın sertifikasyonuna kadar tüm adımları sahip olduğu tecrübeyle gerçekleştirmektedir.