Askeri Haberleşme Sistemleri

Askeri Haberleşme Sistemleri, askeri platformlarda çalışan kullanıcıların çeşitli haberleşme ihtiyaçlarını karşılamak için en güncel standartlara uyumlu şekilde tasarlanmaktadır. Günümüze kadar uzanan tecrübe ve güncel teknolojik gelişmeler birleştirilerek kullanıcılara kesintisiz, güvenli, ekonomik ve hızlı haberleşme çözümleri sunulmaktadır.

Kara, Hava ve Deniz platformlarına uygun olarak tasarlanmış haberleşme sistemleri ile platformlar arası kesintisiz ve güvenli ses ve veri haberleşme altyapısı sağlanmaktadır.

Samsa Grup Askeri Haberleşme Sistemleri askeri haberleşmenin omurgasını oluşturarak çeşitli Elektronik Koruma Tedbirleri ile kullanıcılar arasında güvenli ses ve veri haberleşmesine olanak sağlamaktadır. Yurtiçi ve yurtdışı müşteri isterleri doğrultusunda Samsa Grup tarafından özgün çözümler oluşturulmakta, uluslararası alanda kendini kanıtlamış ürünler ortaya konmaktadır.

Askeri Haberleşme Sistemleri tarafından sunulan çözümler; sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde kara, hava, deniz platformlarından füze platformlarına, birçok farklı alandaki haberleşme ihtiyaçlarını karşılamaktadır

Önceki İçerikMobil Haberleşme Sistemi
Sonraki İçerikPROJE TAŞIMACILIĞI